קציצות טונה של פזית
קציצות טונה של פזית
רכיבים:
3 קופסאות טונה מסוננת היטב
2 ביצים
צרור פטרוזיליה/כוסברה
בצל גדול מגורד
2 שיני שום
3/4 כוס שיבולת שועל
קורט מלח
פלפל שחור
1/3 כפית כורכום
1 כף רוטב צילי
1/2 כפית רוטב סויה
אופן הכנה:
בקערה מערבבים היטב את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
מסדרים קציצות בתבנית אפיה
ולתנור שחומם מראש כ-200 מעלות למשך 12-17 דקות.
איך נתייחס:
אם מכינים עם קופסאות של טונה בשמן אז המתכון מכיל 19 מנות חלבון.
אם מכינים עם טונה במים אז נתייחס לכל הכמות כ 14 מנות חלבון.
